Vektreduksjon | Bedrifter | Personlig trener | Grupper | Studenter

iFriluft vektreduksjon

iFriluft Vektreduksjon består av både trenings- og kostholdsveiledning. Treningene er bygget opp på samme måte som personlig trening. Du får din egen trener som loser deg trygt og sikkert gjennom passe utfordrende og morsomme treninger. Du får også din egen ernæringsfysiolog som kostholdsveileder, som skreddersyr en kostholdsplan til deg og veileder deg med en faglig tyngde og erfaring som stort sett er mangelvarer ellers i samfunnet. iFriluft tilbyr tre pakker:

Pakke 1: 10 timer personlig trening og tre konsultasjoner med kostholdsveiledning, kr. 6050.

Pakke 2: 20 timer trening og fire konsultasjoner, kr. 10100.

Pakke 3: 30 timer trening og fem konsultasjoner, kr. 13450.

For grupper på to eller flere, vil prisene bli litt lavere per person.

Hvordan går jeg frem?

Ved å ringe eller sende oss en mail, kan du melde deg på eller får mere informasjon om iFriluft Vektreduksjon. Du avtaler så en time med kostholdsveiledning og en time med trening. Kostholdsveiledningen foregår i Alfa legesenter sine lokaler på Bønes. Treningstimen avtales et sted i friluft hvor det måtte passe deg. iFriluft har mange perfekte treningsområder i ditt nærområde som kan brukes som utgangspunkt.

Formålet med iFriluft vektreduksjon er at du skal gå ned i vekt. Det vil derfor være hovedfokus gjennom hele opplegget. Profesjonell oppfølging både ernærings- og treningsmessig, sikrer deg et sterkt og trygt utgangspunkt for at du skal kunne gå ned i vekt!