Vektreduksjon | Bedrifter | Personlig trener | Grupper | Studenter

iFriluft Personlig trener

Sliter du med å komme igang med treningen?

Klarer du ikke følge opp den gode starten?

Da er en Personlig Trener fra iFriluft det du trenger! Din egen personlige trener fra iFriluft har som oppgave å få deg i best mulig form på en frisk og naturlig måte. Enten du vil få mer overskudd i hverdagen, forebygge eller minske belastningsskader, gå ned i vekt eller bare løpe fortere enn naboen, vil din personlige trener være perfekt for deg!

Kunde søker treningspartner!

En av våre kunder, kvinne ca. 50 år, ønsker å trene med en treningspartner utenom pt-timene. Hun etterlyste dette på dagens trening.

Det å trene med andre og ha en avtale er ofte mer motiverende og forpliktende enn å trene på egenhånd. Så savner du noen å trene med, og bor i Bergen, send meg en mail her eller send meg en mail på: eyvind@ifriluft.no, så får dere begge en lettere treningshverdag!

Veslemøy Solheim med gode resultater:

I høst surfet Veslemøy solheim på nettet etter en personlig trener. Hun havnet på iFriluft sine sider og falt pladask for konseptet. Etter en e-post var første time booket og siden har det blitt flere timer på Veslemøy med Eyvind Kartveit som hennes personlige trener.

- I utgangspunktet trengte Veslemøy en som kunne stukturere og sørge for kontinuitet i treningen. Hun var flink til å gå turer i fjellene rundt Bergen, men ville ha veiledning og nye utfordringer. Hun ville også at treningen skulle bli en stor og naturlig del av hverdagen, forteller Eyvind.

Og etter hvert som treningstimene ble gjennomført, kom også resultatene. Overskuddet kom tilbake og humøret ble bedre, og på tre måneder gikk
Veslemøy ned ti kilo.

- Dette har vært midt i blinken for meg! Eyvind har "pushet" meg gjennom mange harde og utfordrende treninger. Spesielt godt liker jeg at treningen er variert, individuelt tilrettelagt og ute i friskt luft, forklarer Veslemøy. Det føles trygt å presse seg litt ekstra på trening med en trener som har den nødvendige faglige kompetanse og erfaring. Han har vært utrolig engasjerende og det har hjulpet meg til å opprettholde motivasjonen over tid. Hovedmålsetningen min er en varig livsstilsendring- og personlig trening med "ifriluft" har gitt meg den aller beste starten! 

- Vi hadde ikke fokus på vektreduksjon i det hele tatt. Det er jo vanlig at man går ned i vekt når man begynner å trene, men det var gledelig og inspirerende for oss begge at vekttapet var såpass. Trivselsvekten er avhengig av mange faktorer og det viktigste er å ha tolmodighet og tenke relativt langsiktig. Man vinner ikke NM bare ved å melde seg på. Det er viktig å etablere gode treningsrutiner og bli vandt til å trene og å ikke minst finne ut av hvor mye og hvilken trening man vil ha. Mange har lyst, men vil ikke, mens mange vil, men trenger litt oppbacking og hjelp underveis.

iFriluft gratulerer med de forsvunnede kiloene og ønsker Veslemøy og Eyvind lykke til videre!