Vektreduksjon | Bedriftstrening | Personlig trener | Friluftstrening | Studenter

iFriluft Bedriftstrening

Alle bedrifter er opptatt av å optimalisere lønnsomheten. For å oppnå dette har flere og flere bedrifter lært seg å "ta vare på" sine ansatte. Investeringer i et eget treningsrom, årskort på treningsstudio til de ansatte, bedriftidrettslag og lignende er tiltak som hjelper. Men for å få full uttelling, vil en instruktør, som møter opp på bedriften og tar de ansatte med seg ut i friluft og veileder dem gjennom treningsøkten, virkelig hjelpe!

Noen bedrifter kan vise til dokumenterte innsparinger gjennom trening i arbeidstiden, slik som et byggfirma i Kongsberg, som reduserte sykefraværet fra sju til fire prosent (les reportajse fra NRK PULS her!). Andre firma blir bare oppgitt over hvor dårlig trente folk er og betaler de ansatte for å stille opp på trening på ettermiddagen! "Kostnadene ved å betale for trening, regner jeg med at vil bli oppveiet av at folk blir i bedre form, som forhåpentligvis gir økt produktivitet", sier Gisleberg, daglig leder i Marcello Systems.

iFriluft tilbyr instruktør som hjelper de ansatte til å komme i bedre form og dermed forhåpentligvis yte bedre for bedriften. Et vesentlig poeng med iFriluft er at treningen skal foregå utendørs i friluft. Dette vil ytterligere "friske opp" de ansatte!

Kontakt oss for å skreddersy et opplegg til din bedrift!